magyar
  A szarvasmarhák lábvég-betegsége egyik leggyakoribb oka a telepi selejtezéseknek világszerte. Különösen jellemző ez a magyar tehenészetekre, az istállóban tartott nagy létszámú állományokra.
 A piacon egyedülálló, speciális téli tőgyfertőtlenítőt kínál partnereinek a Hat-Agro Kft. A belga CID LINES termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója tavaly vezette be a hazai piacon a „KENO" termékcsoportba tartozó KENOCOOL téli tőgyfertőtlenítőt.
 A Hat-Agro Kft. a korábbinál is nagyobb figyelemmel összpontosít a szarvasmarha telepek higiéniájának. Ennek szellemében a cégen belüli munkaerő-fejlesztés során a szarvasmarha üzletág elsőbbséget élvez a menedzsment tervei között.
 Az elmúlt években több magyarországi szarvasmarha telepen ütötte fel a fejét a Prototheca fajok által okozott tőgygyulladás, kisebb-nagyobb gazdasági kárt okozva termelőinknek. Bár a kórokozót már régebbről ismerjük, a korábbi szórványos megjelenéssel szemben, a tejelő állományok fertőzöttsége az utóbbi tíz évben világszerte jelentősen emelkedik.
 Az új évezred rádöbbentette az embereket arra, hogy a problémák utólagos kezelése sokkal drágább - és lassan finanszírozhatatlan -, mint azok megelőzése.  Az emberek már nem csak egyszerűen sokáig, hanem egészségesen akarnak sokáig élni.


A klór-dioxid az emberiség létezése óta az egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszer. Eredményesen száll szembe a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal, parazitákkal és minden betegséget okozó mikroorganizmusokkal egyaránt.

Baromfi tartástechnológia
Baromfi higiénia
Sertés higiénia
Szarvasmarha higiénia
Kártevő mentesítés
Feliratkozás hírlevélre
Értesüljön időben akcióinkról. Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elküldés